• Vernieuwde Website & Digitalisering binnen Cluzona

  23 aug 2022
 • Aan alle betrokkenen binnen voetbalvereniging Cluzona.

  In de afgelopen maanden, is er door een in maart 2022 nieuw opgerichte IT/PR commissie, hard gewerkt aan een verdere digitalisering binnen Cluzona. Het betreft hier een nieuwe website, vergroting van de inzet en gebruik van de app voetbal.nl, narrowcasting in de kantine en nog veel meer.

  De reden hiervoor ligt in het feit dat Cluzona haar leden beter op de hoogte willen houden over het reilen en zeilen over van alles binnen de vereniging. Door dit via een systeem als Sportlink te doen centraliseren we alles en kunnen we met minder mensen hetzelfde resultaat bereiken. Daarnaast zwerft de informatie niet binnen privé e-mails en appgroepen, maar gewoon via een centraal systeem, zodat de informatie ook ten allen tijde voor de vereniging wordt behouden.

  Minder mensen inderdaad, omdat vrijwilligers steeds moeilijker te vinden zijn. Door taken kleiner te maken en goed te digitaliseren middels een systeem, kunnen we vrijwilligers kleine taken toewijzen zodat niet alles op de schouders van een paar mensen terecht komt. Heeft u misschien interesse om ook een bijdrage te leveren als vrijwilliger? Graag! Meldt u dan aan bij info@cluzona.nl en kunnen we tezamen bekijken of er een taakje is binnen Cluzona dat u kunt en wilt uitvoeren.

  De laatste weken zijn we vooral bezig geweest met het transformeren van de website naar het platform van Sportlink. Nog niet alles is gereed, maar dit wordt de komende tijd gefaseerd aangepast. Verder zullen we naast de website, Facebook, Twitter en Instagram als communicatiemiddel gebruiken.

  Ook het gebruik van de Voetbal.nl app zal verder uitgebreid en ingezet worden, zodat de leiders en vereniging makkelijk informatie kunnen verspreiden.

  Om het digitaliseringsproces een succes te maken is het van belang dat de persoonsgegevens en ledenadministratie up to date zijn. En daar hebben we jullie voor nodig!!!
  We gaan met name het gebruik van de app Voetbal.nl verder uitrollen en het is dus van belang dat de gegevens kloppen zodat jullie geen informatie missen in de toekomst.
  Heeft u nog niet de Voetbal.nl app?? Registreert u zich dan op Voetbal.nl (https://www.voetbal.nl/gebruiker/aanmaken) en download de app. Belangrijk is het om hierbij gebruik te maken van hetzelfde emailadres zoals bekend bij onze ledenadministratie. Anders ontvang je geen berichten vanuit Cluzona.

  Ben je dus onlangs verhuisd of is je mobiele nummer of e-mailadres gewijzigd geef dit dan door aan ledenadministratie@cluzona.nl

  Controleer en pas daarnaast zelf je eigen gegevens aan in de app Voetbal.nl. Dit systeem is gekoppeld aan Sportlink, en zal dus de wijzigingen overnemen vanuit de app, U snapt het vele handen maken ligt werk!

  Daarnaast is zeer belangrijk, ook ten behoeve van uw of uw kinderen hun privacy:

  Bij je KNVB account kun je voor Voetbal.nl instellen hoe je naam en foto getoond worden voor andere gebruikers van Voetbal.nl.

  Je hebt de keuze uit 3 opties:

  Normaal - je bent met naam en foto zichtbaar
  Beperkt - je naam is zichtbaar
  Afgeschermd - je naam en foto zijn niet zichtbaar

  Dit is aan te passen bij: instellingen - mijn persoonsgegevens

  Voor het gebruik van persoonsgegevens verwijzen wij naar de privacyverklaring die is opgenomen op onze website.

  Bij registreren dient men hetzelfde emailadres te gebruiken als wat opgegeven is bij de ledenadministratie voor Sportlink.

  Nieuwsberichten komen veelal vanuit het bestuur of commissies van Cluzona, maar ook teamleiders en overige leden mogen natuurlijk nieuws aanleveren voor de website of social media van Cluzona.
  Graag hiervoor het nieuwsbericht sturen naar nieuws@cluzona.nl.
  De verantwoordelijke personen zullen het nieuwsbericht na beoordeling plaatsen.