Sponsormogelijkheden

Cluzona heeft met haar historie een goede naam en grote achterban opgebouwd. Wij denken dat u door onze vereniging te sponsoren precies in de roos prikt om uw naamsbekendheid te vergroten en/of te handhaven in Wouw/Roosendaal e.o. Onze vereniging gekenmerkt door stabiliteit en een gestage groei in het leden aantal zal alles in het werk stellen om met uw belangen zo goed mogelijk om te gaan.

Cluzona beschikt over een sponsorcommissie, waarbij enthousiasme en maatwerk voor de sponsoren de belangrijkste drijfveren zijn. Er is voor elke sponsor en iedere beurs een sponsorpakket beschikbaar. Bent u hierin geïnteresseerd of in de andere mogelijkheden en wilt u uw regionale doelgroep effectief en snel bereiken, neem dan contact met ons op via sponsorzaken@cluzona.nl
 
Voelt u zich betrokken bij de voetbalclub en bent u bereid te investeren in sponsoring, dan komen wij graag met u in contact. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf, stuur dan een email naar de sponsorcommissie. Wij nemen dan contact met u op.