• Seizoensopening en Contributies

  7 sep 2022
 • Beste leden,

  Het seizoen is voor sommigen al begonnen of staat op het punt van beginnen, iets waar we met z’n allen natuurlijk heel de zomer naar uit hebben gekeken.
  Bij de start van het seizoen zijn traditioneel ook de contributienota’s weer uitgestuurd via Clubcollect.
  Zoals bij de ALV van 15 juli jl. voorgesteld en door de aanwezige leden goedgekeurd zal de contributie dit seizoen verhoogd worden.

  Wellicht dat jullie in de krant of online al artikelen hebben zien langs komen van verenigingen waar de energierekeningen bijna niet meer te betalen zijn en dat clubs echt in dubio zitten.
  Zover is het gelukkig bij ons niet, maar ook wij hebben als vereniging te maken met enorme prijsstijgingen van gas en daarnaast ook de inflatie die op veel andere inkopen zit.
  Wij begrijpen dat ook jullie te maken hebben met deze prijsstijgingen, maar aan deze contributieverhoging konden wij niet ontkomen.

  Daarnaast willen wij ook meegeven dat het vier jaar geleden is dat de contributie is verhoogd en we dit in de coronajaren met opzet ook hebben tegengehouden.
  Deze coronajaren zijn wij door alle niet noodzakelijk onderhoud uit te stellen goed doorgekomen, maar nu is bepaald onderhoud bij onder andere de kleedkamers hard nodig.
  Dit willen wij ook aangrijpen door deze dusdanig aan te pakken dat wij weer jaren vooruit kunnen en waar mogelijk e.e.a. slimmer in te richten en te verduurzamen.
  De eerste stappen zijn hier inmiddels in gezet en hopelijk kunnen jullie hier in de loop van het seizoen ook al meer van mee krijgen.

  Rest ons jullie een goed, sportief en plezierig seizoen toe te wensen.

  Namens het Bestuur