KDW-keeperstrainingen

KDW-keeperstrainingen, Soccer-Upgrade en Cluzona werken nu alweer enkele jaren samen. Elke zondagochtend verzorgen de trainers van KDW-keeperstrainingen van 09.30 tot 11.00 uur weer leerzame en leuke trainingen op het kunstgrasveld van Cluzona.

Hierbij krijgen de jongens en meisjes in kleine groepen van max 6 keep(st)ers, onder leiding van ervaren en gedreven trainers, die aandacht om zich verder te ontwikkelen op het gebied van techniek, inzicht en coördinatie op een leuke en leerzame manier!

Tijdens de trainingen van KDW komen er met regelmaat scouts en trainers kijken zodat keep(st)ers die opvallen tijdens de trainingen kans maken om op een hoger niveau te acteren.

De afgelopen jaren zijn er al meerdere keepers en keepsters doorgestroomd naar een hoger niveau zowel bij de jeugd als ook senioren dan waar hij of zij voorheen gespeeld hadden.

Dus, wil jij naast jouw reguliere trainingen op jouw eigen club en met jouw team een nog betere doelverdedig(st)er worden?

Schrijf je dan nu in voor de trainingen van KDW-Keeperstrainingen og vraag een proeftraining aan op onderstaand adres!

Alle informatie over de cyclussen en de inhoud van de trainingen en eventueel inschrijven kun je opvragen via karel@soccerupgrade.nl of stuur een berichtje naar 06-20663400