• Jeugd bij Cluzona

  Onze jeugdafdeling is bestemd voor alle kinderen (jongens en meisjes) t/m 18 jaar. Binnen onze club is (speel)plezier het belangrijkste, we vinden het belangrijk dat kinderen plezier beleven door samen met vriendjes en vriendinnetjes op een sportieve manier bezig zijn. Iedereen binnen de leeftijd van 4 t/m 18 jaar is welkom om bij onze club te komen voetballen in een meisjes, jongens of gemixt team. Er is ruimte om op ieder (gewenst) niveau te spelen. De jeugd t/m JO12 spelen in 4 fases van een competitie. De overige teams spelen twee competities van één seizoenshelft. De competities zijn aangesloten bij de KNVB.

  Proeftrainen & aanmelden
  Ben je geïnteresseerd om te voetballen, maar weet je niet zeker of het echt iets voor je is? Meld je dan aan om te komen proef trainen! Train 3 keer mee bij een team uit je eigen leeftijdscategorie en kijk of het iets voor je is. Weet je het zeker, meld je dan aan via het aanmeldformulier.

  Teams in de categorieën seizoen 2023-2024:
  Jongens: JO18, JO16, JO15, JO14, JO13, JO12, JO11, JO10, JO9, JO8 en JO7.
  Meisjes: MO20, MO15, MO13.

  Activiteiten
  Gedurende het voetbalseizoen vinden buiten de competities nog tal van andere activiteiten plaats, zoals onder andere Sinterklaas, een zaalvoetbaltoernooi, ouders tegen de jeugd en het jeugdweekend. Daarnaast is er altijd ruimte om deel te nemen aan jeugdtoernooien en kunnen er spontane activiteiten worden georganiseerd.