Wat doet Spieren voor Spieren?

Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte en dat beperkt hen in alles wat ze willen en kunnen. Wij vinden dat ieder kind met een spierziekte spierkracht en dus spierballen verdient. Wij geloven dat we samen met medisch specialisten, het bedrijfsleven en alle (top)sporters in Nederland kunnen zorgen voor een betere kwaliteit van leven van kinderen met een spierziekte en hun gezin en hen een beter perspectief voor de toekomst kunnen bieden. Onze missie is om samen een vuist te maken en alle spierziekten bij kinderen de wereld uit te helpen. Kijk voor meer informatie op www.spierenvoorspieren.nl

Ambassadeurs

Diverse (ex)topsporters uit hebben zich als ambassadeur aan ons verbonden. Zowel Olympische sporten als het voetbal is vertegenwoordigd. Samen vormen zij het Oranje Team. Zij zijn het gezicht van onze organisatie en worden aangevoerd door Pieter van den Hoogenband, onze hoofdambassadeur. Sinds de oprichting zijn Frank & Ronald onze beschermheren en hebben we in 2014 Truus & Louis van Gaal benoemd tot onze ere-ambassadeurs. Een team om trots op te zijn.

Bijzonder trots zijn we ook op onze kind ambassadeurs. Dit zijn kinderen met een spierziekte, die zich inzetten voor Spieren voor Spieren en regelmatig bij diverse acties aanwezig zijn. Ook zij vormen het gezicht van onze Stichting en worden veelvuldig ingezet bij diverse film- en fotoshoots. Bram de Caluwé uit Wouw is een van de kind ambassadeurs.

Cluzona steunt Spieren voor Spieren:

Als maatschappelijk sponsor steunt u met dit initiatief zowel Cluzona als Spieren voor Spieren.

Hiervoor hebben we een aantal sponsorpakketten samengesteld.

Uw bijdrage maakt het namelijk mogelijk om de wedstrijdkleding aan te schaffen, waarop we reclame gaan maken voor Spieren voor Spieren en daarnaast vloeit een bijdrage direct door naar Spieren voor Spieren.

Als maatschappelijk sponsor zal uw naam en logo een plaats krijgen op het speciale Donateursbord op ons sportpark, hierdoor zal u nog meer naamsbekendheid met uw organisatie verwerven. Tevens kunt u uw donateurschap gebruiken in de profilering van uw bedrijf. Er wordt een contract aangegaan voor een periode van 3 jaar.

Voor meer informatie over de sponsorpakketten neem contact op met a.m.schoonen@gmail.com