R.K.S.V. CLUZONA
  • Voetbal.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • YouTube

Walking Football bij Cluzona

Geplaatst op 15-11-2018

INTRODUCTIE WALKING FOOTBALL BIJ CLUZONA

Afbeeldingsresultaat voor walking football

Voor meer informatie

 

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 60-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn.

Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen.

 

Bij een aantal verenigingen is Walking  Football al geïntroduceerd. Ook bij Cluzona willen we 60+ers in de gelegenheid stellen om nog actief bezig te zijn. Daarnaast zijn ook de sociale contacten belangrijk. Een uur lang bezig zijn en vervolgens ontspanning onder het genot van een bakje koffie.

Aanmelden kan via walkingfootball@cluzona.nl

Vermeld je naam en contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer).

 

Bedoeling is dat elke week, zoals het er nu naar uit ziet, op maandagochtend, de trainingen voor het Walking Football gaan plaatsvinden op het kunstgrasveld op het sportpark van Cluzona. De trainingen worden gegeven door een professionele trainer van Sportservice Noord-Brabant.

Tijdens de trainingen is er een kleedkamer beschikbaar en is de kantine geopend.

 

 

 

 

 Bekijk nieuwsarchief

Sponsor worden