R.K.S.V. CLUZONA
  • Voetbal.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • YouTube

Grote Club Actie

Geplaatst op 05-09-2018

 

Zaterdag 15 september start de Grote Clubactie 2018

Beste leden en ouders,

In de week van 10-14 september zullen wij starten met het verdelen van de Verkoopboekjes van de Grote Clubactie 2018.

Op zaterdag 15 september aanstaande start de Grote Clubactie. Ook Cluzona doet dit jaar weer mee. Van elk verkocht lot van € 3,00 komt € 2,40 direct ten goede aan de jeugd van Cluzona. We gebruiken dit o.a. voor de aanschaf van materialen en het bekostigen van diverse jeugdactiviteiten. Het is een onmisbare bron van inkomsten. We verplichten niets maar we gaan er van uit dat elk jeugdlid minimaal twee loten verkoopt. De inspanning is niet groot en je hoeft ook geen contant geld te innen. Alles wordt met een automatische incasso afgehandeld.

Superlot Vorig jaar zijn we begonnen met de verkoop van het Superlot. Een Superlot staat voor 50 loten. We hadden toen een mooi resultaat: 5 Superloten verkocht. Een Superlot kost € 150,00 en is met name bedoeld voor bedrijven. Het bedrijf dat zo’n lot koopt, krijgt hier reclame voor terug. Gedurende een jaar komt het logo van het bedrijf op het prikbord in de kantine te hangen en wordt het bedrijf vermeld op onze website. Het is ook mogelijk om met je team een Superlot te kopen.

Hoe werkt de verkoop van de loten: * Je ontvangt via de leider een verkoopboekje met daarin 20 eenmalige machtigingen * Daarna ga je op zoek naar lotenkopers (familie, buren, kennissen) * Van elke lotenkoper vul je alle gegevens in op de eenmalige machtiging. Let op! handtekening en IBAN zijn verplicht (je mag geen geld aannemen). * Mocht je een Superlot verkopen, meld je dan bij de penningmeester. De verwerking van die loten verloopt op een andere manier. * Bedank de koper vriendelijk namens Cluzona en laat een bedankbriefje met deurzegel achter, zodat andere verkopers zien dat jij al langs bent geweest. * Uiterlijk zaterdag 3 november (eerder mag ook) lever je het verkoopboekje in bij jouw leider of in de kantine. * Nadat Cluzona de verkoopboekjes heeft ontvangen, zorgen wij ervoor dat alle verkochte loten worden verwerkt.

Prijzen

Voor het best verkopende lid (reguliere loten) is er dit jaar weer een tegoedbon van 100% Voetbal ter waarde van € 100 te winnen. Voor elk lid dat 25 loten of meer heeft verkocht, hebben wij een trainingsbal. Ook voor het lid dat de meeste Superloten verkoopt (minimaal 5) , stellen wij ook een tegoedbon van € 100 beschikbaar.

We wensen jullie allemaal ontzettend veel succes met de verkoop van de loten en hopen dat jullie een mooi bedrag voor onze club binnen halen.

Voor meer informatie kun je terecht bij Jeroen de Backer, penningmeester@cluzona.nl

Namens de jeugdcommissie.



Bekijk nieuwsarchief

Sponsor worden