R.K.S.V. CLUZONA
  • Voetbal.nl
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • YouTube

onderhoud velden

Geplaatst op 16-08-2018

Onderhoud velden

We hebben de afgelopen zomer een van de warmste periodes van de afgelopen decennia ondervonden met heel veel zonuren en zeer weinig neerslag. Voor wat betreft de zonuren met de nieuwe zonnepanelen, geweldig voor onze energierekening, maar het ontbreken van regen is voor het gras van onze velden niet zo best.

In de media hebben verschillende sportverenigingen hun bezorgdheid over de kwaliteit van de velden uitgesproken en sommige verenigingen hebben zelfs de velden voorlopig moeten afkeuren.

Wij hebben hier door de inzet van onze vrijwilligers geen last van. Zij hebben de velden geregeld gesproeid en gemaaid, waardoor deze er goed uit zien en we gewoon kunnen starten met de trainingen.

Namens het bestuur en alle teams van Cluzona, willen wij de vrijwilligers die hieraan hebben bijgedragen hartelijk bedanken en een groot compliment maken voor hun inspanningen deze zomer.

Tot slot kan ik nog vermelden dat de aanleg van het kunstgrasveld op veld 4, volgens schema verloopt. De werkzaamheden zullen in september 2018 starten en het is de bedoeling dat het op 1 november 2018 wordt opgeleverd.

 

Voorzitter,

Jan TheunsBekijk nieuwsarchief

Sponsor worden